top of page

ONZE WERKING : FOCUS OP SERVICE EN TOEGEVOEGDE WAARDE

CERTIFICATEN / 100% TRACEERBAARHEID

Onze platen zijn altijd minimaal voorzien van een 3.1 fabrieksattest. Naast de scheepsbouw-, offshore- en S690QL1 platen is ook een groot deel van onze EU S355J2+N voorraad standaard met 3.2 attest. De meeste van onze platen zijn bij de fabriek ultrasoon S1 E1 onderzocht volgens EN 10160.

 

Dagelijks wordt ons gevraagd om na te kijken of onze platen voldoen aan eisen die strikter zijn dan de EN normen. Lagere Ceq waarden of hogere kerfslagwaarden zijn hiervan typische voorbeelden. Daarom houden wij onze beschikbare voorraad bij op “plaatniveau”. Wij weten dus niet enkel hoeveel platen wij van een bepaalde afmeting, kwaliteit en origine op voorraad hebben, maar ook exact welke plaatnummers er nog liggen. Dit stelt ons in staat om in een oogwenk na te gaan of onze platen voldoen aan de “extra” eisen die u nodig heeft voor uw project. De betreffende attesten kunnen indien gewenst onmiddellijk ter goedkeuring voorgelegd worden.

 

Bij het laden van uw order worden de plaatnummers, kwaliteit, origine en afmeting met een handterminal gecontroleerd. Hierdoor zijn wij altijd 100% zeker dat de juiste platen geleverd worden. Op het moment dat uw bestelling klaar is voor verzending gaan deze plaatnummers via EDI naar onze attestenafdeling in Lier. Van hieruit sturen wij u de attesten samen met een kopie van de pakbon digitaal door voor u de platen ontvangt.

bottom of page