top of page

ONZE WERKING : FOCUS OP SERVICE EN TOEGEVOEGDE WAARDE

ONS MAGAZIJN

Op een unieke locatie, midden in de haven van Antwerpen, hebben wij eind 2019 ons nieuwe magazijn in gebruik genomen. De centrale ligging is ideaal voor leveringen aan onze klanten in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en daarbuiten. Het magazijn ligt naast het Vrasenedok. Na de lossing van onze platen uit zeeschepen, coasters of lichters gaan deze op MAFI trailers rechtstreeks ons magazijn in. Uiteraard beschikken wij ook over een spooraansluiting. 

 

Het magazijn is 17500 m² groot met daarin 450 locaties om al onze platen op origine, afmeting en kwaliteit apart te stockeren. De bovenloopkranen, die een snelheid tot 100 meter per minuut halen, zijn voorzien van magneetsystemen die platen tot 20 ton stukgewicht probleemloos op de juiste locaties leggen en op de vrachtwagens laden. Naast ons magazijn is er ook nagenoeg onbeperkt ruimte beschikbaar voor onze platen zwaarder dan 20 ton en voor opslag van platen voor langlopende klantprojecten.

 

In ons magazijn beschikken wij over een straal- en conserveringslijn voor platen tot 3,05 meter breed en een plasma en autogeen brandtafel van 16 x 3 meter om platen die te zwaar of te groot voor u zijn te delen of in overleg af te korten.

bottom of page